1/1
1/1
1/1

Historien om Smag

Skindergade 5, 8400 Ebeltoft

Kære Besøgende

 

Smag er en virksomhed, der arbejder med måltider.

Her på stedet sker det primært i form af private dinning arrangementer, hvor man kan booke bord til mindre selskaber i haven, biblioteket eller vores atalier på den anden side af gaden.

I Juli måned vil det også være muligt at bestille bord til 1,2 eller flere i vores åbningstid

Mandag til lørdag 12-15 og tirsdag til torsdag 19-22.

Den 10., 17. og 24. laver vi en musikalsk 5 retters med tilhørende udsøgt vinmenu på Sostrup Slot

 

Vores primære aktivitet på Smag er at lave mad til fejringer. Ud af huset eller hos vores samarbejdspartnere Sølballegaard ved Tre Høje og på Sostrup Slot, hvor vi har forpagtet køkkenet.

 

Derudover har Det Grænseløse Køkken base her – hvor fællesspisningerne på Ebeltoft Gårdbryggeri klargøres af Nikie og Frans – Se tidspunkterne, menuerne og det Corona tilpassede koncept for fællespisningerne her

Derudover arbejder vi med forskellige udviklingsprojekter inden for Gastronomi – under den almennyttige komite Det Grænsesøgende Kulturkøkken der blev oprettet i 2017.

 

I dette regi arbejder vi pt. Med to projekter: Det ene omhandler at skabe nye forretningsmodeller for et turistkontor – Det er et projekt under European Region of Gastronemy. Under titlen Det Gastronomiske Turistkontor. I år arbejder vi med en pop up butik på Maltfabrikken i Juli og august med salg og formidling af lokale fødevarer og madoplevelser. Og I efteråret et projekt omkring kokkeskolen som turistkontor.

 

Det andet projekt omhandler at udvikle bordet som teaterscene – vi har fået midler af Region Midts Udviklingspulje til at lave eksperimenter i samarbejde med scenekunsten.

 

Og sideløbende arbejder vi med at skabe oplevelser og symposier i mødet mellem kunst, gastronomi og videnskab.

Følg med på iomeals.dk i løbet af efteråret for information og events.

 

Kontakt

smag@smagmad.dk | +45 3514 1114

www.smagshjemmeside.dk 

facebook

CVR: 27726739

© 2020 All rights reserved