Smag hjemmeside
1/1
1/1
1/1

Private dinning by Jakob Vinkler

november/december

 

Velkomst bobler fra Anderson Winery

Med salt og sprødt

 

 

Pocheret Torskefisk med nåletræ

Gulerod, salturt  og luftørret skinke

 

(Grüner Veltliner - Christina)

 

*

Syltet kammusling med piment og lotusrod

 

(Grüner VEltliner – Christina)

 

*

Glaseret gris med gong gong souce, kastanjer og æble

 

(Fyldig Chardonnay)

 

*

Skovkvæg med en skøn sauce

Jordens frugter og muldens rødder

 

(Michels Spätbugunder)

*

Røget Vesterhavsost med jordskokker og valnødder

 

(Et lille glas Cold hand Winery)

 

*

 

Hængt yoghurt med kastanjecreme, hyben og havtorn

 

(kaffe og the)

 

Pris for mad og drikke 995 kr

Bestilling 

 

Telefon: 35 14 11 14
Mail: smag@smagmad.dk

 
 
 

 

Kontakt

smag@smagmad.dk | +45 3514 1114

www.smagshjemmeside.dk 

facebook

CVR: 27726739

© 2020 All rights reserved