Smag har denne sommer inviteret unge eksperimenterende kokke på "chefs-in-residence" i Ebeltoft for at lade sig inspirere og fortolke områdets råvarer og udfolde sig i Smags omgivelser. For kokkene er det en skøn måde at få lov til at undersøge og udfolde nye metoder og smage samt tilbyde innovative menuer til Ebeltofts sommergæster.

Det foregår i uge 27-32 henover sommeren mandag-torsdag. Middagen starter hver aften kl. 19.00 hos Smag og er en helaftens oplevelse i enten haven eller i gårdhaven i læ for eventuel regn. Man møder op på samme tid og lader sig føre igennem aftenen af kokkene.

Kokkene har sammensat aftenens menu inkl. kokkenes valg af vin/øl, menu, vand og kaffe.

Pris:

Aften menu med velkomstdrik og kaffe (vin kan tilkøbes) - 395 kr. / voksne

Aften menu med fuld drikkemenu - 650 kr. / voksen

Aften menu i børnehøjde med 1 brus - 200 kr. / børn

Aften menu i børnehøjde med fuld drikkemenu 325 kr./ børn

Børnetapas 125 kr./børn under 8 år

Billetter kan købes via nedenstående links:

Bordbestilling Aften

eller du kan ringe og booke bord på tlf.  35 14 11 14 eller komme ind i butikken på Skindergade. 

Uge 27 - Kristian Andersen og Jens Eskildsen

Uge 28 - Jakob Vinkler

Uge 29 - Rasmus Schmidt og Rune Bjerre

Uge 30 - Jakob Vinkler

Uge 31 - Jakob Vinkler

Uge 32 - Mikkel Baadstorp og Henriette Dengsø-Sørensen

Se menuer og læs mere om kokkene herunder

 
 
14317545_1426356014081754_395809648679024022_n.jpg

uge 27 - Kristian Andersen & jens eskildsen

 I uge 27 vil der mandag-torsdag være mulighed for at opleve Kristian Andersen og Jens Eskildsen - begge fra Filskov Kro. De er blandt andet en del af netværket Gastronomisk Undergrund og elsker at eksperimentere med sæsonens råvarer. Menuen står på:

  • Diverse charcuterie og snacks
  • Mols frisklavet grøntsagsbouillon med karamelliseret æggeblomme og urter fra Mols Bjerge
  • Langtidsbraiseret svin med Ebeltoft Gårdbryggeri syltede løg og nye kartofler
  • Sæsonens klassiker i ny forklædning "Rødgrød med fløde"

Dertil hørende udvalgte vine, øl og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri, vand og kaffe fra Mols Kafferisteri.

Billetter kan købes her

Vi holder lukket tirsdag d. 4 juli til aften, men har åbent onsdag d. 5 juli  og torsdag d. 6. juli.

 

uge 29 - Rasmus schmidt og rune bjerre

19359180_10154679402165963_1393701414_o.jpg

I uge 29 får vi de "vilde" kokke Rasmus og Rune på besøg. Rasmus kommer ud af en familie der altid har samlet og brugt naturen, så mad fra bunden og vild mad har altid kommet naturligt for ham. Han har tidligere bl.a. været på Komfur, Mellemrum, Sårt og har nu Det Maskerede Middagselskab. Rune har altid interesseret sig for mad og naturens spisekammer. Til dagligt er han på den legendariske Fru Larsen. Rune mener det er en pligt som kok at bruge omgivelserne omkring sig. Vi glæder os til at se dem trylle med områdets råvarer.

Menu

  • Snacks
  • Grøn aspargessnitte
  • Dagens fisk, cremet østers & hav-røg
  • Amerikansk hønsesalat
  • Ristet ged med det hele
  • Solbærsvin, kål & nødder
  • Frosset æble & vilde urter
  • Ristet hamp
  • Petit four fra Mols organic

Billetter kan købes her

 

 

 

 

 

UGE 32 - Mikkel baadstorp og henriette dengsø-sørensen

18870944_10155277923554788_582415013_n.jpg

I uge 32 kommer Mikkel Baadstorp og Henriette Dengsø-Sørensen til Ebeltoft. Det bliver gourmet på højt plan, da de begge har nogle rigtig spændende baggrunde. Mikkel er både udlært konditor og kok og har blandt andet været på Restaurant Dauphine, Sota Sushi, Det Gamle Mejeri, Gastromé og sidst i Norge på Papito Taco i Kristiansand. Henriette har været hos Restaurant Dauphine og Ferdinand  og arbejder nu som kok ved Climate Planet i Aarhus. Begge er udlærte med guldmedaljer fra svendeprøven. 

Deres menu bliver en gourmet fortolkning af området:

  • Sprøde snacks
  • Torsk med sprød hamp fra Møllerup og creme fraice
  •  Lokal gris - mole - sprød kartoffelsalat
  • Kold ged fra Tebstrup med enebær
  • Ribs med sprøde mandler

Billetter kan købes her
 

 

uge 28, 30 og 31 - jakob vinkler

l uge 28, 30 og 31 står Jakob Vinkler selv for menuen og tryller med Molbordets råvarer i Smags køkken.

På menuen i uge 31:

  • Krabbesalat med urter fra Jakobs fars have, ristet strandkål og blomster fra marken
  • Kulmule med rød, gul, grønt, sprødt, sødt og salt
  • Unghane, chili, majs og kartofler, gule nuancer med kontrast
  • Rabarber trifli med marcipan makroner, brændte hampefrø, brændt hvid chokolade og bær

Billetter kan købes her 

OBS! Vi holder lukket mandag og tisdag aften i uge 31